sabato 3 ottobre 2009

Viseu de Jos, Maramures


Un mondo da favola...

6 commenti:

Anonimo ha detto...

non sono un'esperta,sono stat anche io in romania ,il filmao è piacevole,peccato non abbiano mantenuto lo stile entico delle case.

Anonimo ha detto...

Ioan_chirila63 Din Viseu de jos.Ma mai uit si eu pe internet ai de apreciat ca cineva incearca,sa arate frumusetile din zona:DIN pacate daca te uiti si la alte video,poti sa ati faci o impresie mai profunda de oameni si locuri.SE spune ca omul sfinteste locul.da nu-i una zisu cu facutu.A mai curge multa apa pe Viseu pana cineva care tine cu adevarat la comuna aia sa faca ceva ptr ia si oamenii de acolo.O spune unul care stie.

kris ha detto...

Bine ai venit pe blog, Ioane! Asa e, omul sfinteste locul! Din pacate probleme sunt peste tot...Maramures e frumos si e recunoscut acest lucru, traim mereu cu speranta de mai bine..dar asta oriunde am fi. Salutari in Maramures!

Giovanni ha detto...

Multumesc Kris.A fost un moment cand am vrut sa ami spun parerea.Eu am plecat de 10 ani din Viseu si Totdeauna abia astept sa ma intorc cu familia dar acolo,toti spun bine ca ai plecat ca ai greu aici.Ai frumos acasa ca Turist sa stai o luna si sa te bucuri de toate frumusetile.Dar oameni de acolo din cauza problemelor nu prea se bucura de locul natal si frumuseti. Pleaca toti.Ioan_Chirila63b

kris ha detto...

Poti sa scrii cand vrei. Unde esti plecat? Daca vrei sa ne povestesti una alta hai pe forum aici:
http://hoinarprinlume.forumcommunity.net/
Salutari acolo unde esti!

Anonimo ha detto...

Ioan_Chirila63 Azi dimineata m-am inscris pe forum Nickname Giovani63 sant in Italia la Milano.Va urez o zi buna,si toate cele bune,si sa ne auzim cu bine.