domenica 27 settembre 2009

Università di Baia Mare

Non potevo non passare per la mia Università...dove ho passato dei bei anni, in compagnia di bravi professori e ho fatto anche tante amicizie ...Un caloroso saluto a tutti!





futuri studenti? :-)


2 commenti:

webruci ha detto...

Buna:)
Iti multumesc pentru vizita in meu blog.
Aiii... Maramures! Eu sunt din Oradea dar Maramures e ce imi place foarte mult. Incepind de muzica pina la peisagen si natura.
Ai niste bloguri fantastice ce trebe sa vizitez de mai multe ori, asa ca team pus Follow.
O sa vizitez si forumul dar imi trebe mai mult timp. Am multe de povestit:(, in special de acesta tara (UK) fara Dumnezeu. Abia astept sa ne intoarcem in Portugalia ce e o Tara minunata cu persoane minunate.

Sa tinem legatura noi emigranti acestei lumi:-)
Iarta-ma daca nu scriu foarte bine, dar nici eu nu mai stiu ce limba vorbesc sau scriu. In casa vorbim numai portuguesa. Nevasta mea tot ma bate la cap sa invat mai mult in romaneste, dar cine are timp si chef:) Doi ani in Anglia si mia luat tot cheful. De afara nu se vede nimica, dar traind aici zi cu zi.... Noi Romani suntem mult mai educati si civilizati.

Arivederci.

kris ha detto...

A, imi face placere sa te citesc, mi-a placut mult mixtul tau, maghiar, german, portughez, englez :-) Cred ca esti o persoana care are foarte multe de spus. No pb pt limba, te descurci foarte bine!
Te astept pe forum si tinem legatura!
Pa si toate cele bune!